diumenge, 18 de setembre del 2011

EM TALLAT MOLTA FUSTA I TRANQUILS QUE NO ES CREMA RES!!!

Carta oberta d'un míster orgullós als seus jugadors:
"Senyors, després de fer un stage sensacional que ha tingut de tot, molta càrrega física, força pilota, molt bon treball tecnico-tàctic i molt bona convivència només us volia agraïr a tots l'esforç de venir al stage i sobretot, sobretot l'actitud amb la que hi heu vingut. Del primer a l'últim moment  hi ha hagut bon rotllo, conyes i moooolta però moooooolta implicació i molt bona feina. El partit contra el Solsona només era per tancar el stage i acabar amb una última càrrega física. Oblideu el marcador i fins i tot us diria que oblideu el partit. La nostra manera de jugar demana estar fresc per ser efectiu i això avui era impossible.
En definitiva només vull fer-vos arribar el missatge que em surt del cor: "els fusters en aquest stage hem tallat molta fusta perquè hem pencat molt i molt bé i que ningú cremi les naus per haver perdut un partit perquè no l'hem jugat amb igualtat de condicions."
Amb l'orgull, les ganes de millorar i l'alegria de jugar a un esport que ens encanta que es veia a les vostres cares a les vores de Ca l'Agustí aquest equip serà imparable!!!!
No sé si serem "gansos", dofins o castellers però el que si que tinc clar és que sereu "la hòstia amb bicicleta"!!!! "
                        
           Villas Boas  i Marcelo Bielsa.

2 comentaris:

  1. Totalment d'acord. Clarament és tal com ha anat. Jo el reafirmo i el signo el que diuen els misters. A continuar sent com som, que és molt gran! Sou irrepetibles companys!!!
    Marc

    ResponElimina
  2. Es aixi.... Grandes gansos!!! El que esta clar esque aquest equip u som tots!

    ResponElimina