dissabte, 17 de desembre del 2011

orgullosos del que som!!!!

Ja veieu que el partit d'avui no hem deixa anar dormir perquè ha estat un partit molt extrany.
Tot i això m'agradaria remarcar una cosa. L'estil que tenim, la nostra manera de ser, la nostra manera de jugar és la que ens ha dut a un ascens i a estar ara a dalt de tot en una categoria nova. NO HO OBLIDEU!!! crec que, per suposat que cal parlar i resoldre els problemes que hi ha hagut avui pel que fa al joc i a la mentalitat inicials, però que no ens hem de moure ni una mica del que ens fa forts: LA PILOTA.
Crec cegament en vosaltres i crec que vosaltres també creieu en aquest estil i proposta de futbol sala i si és així aquí hi ha el primer pas per seguir millorant.
El futbol és un joc però jo sóc dels que pensa que acostuma a ser just amb els equips que tracten bé la pilota i no tinc cap dubte que en això sóm un dels millors equips que pots trobar.
EL FUTBOL SERÀ JUST AMB NOSALTRES JA HO VEUREU!!!!
Això si, no podem esperar que el futbol ens doni i nosaltres aturar-nos a esperar. Crec que del partit d'avui el que ens ha de quedar és que no podem iniciar NI UN SOL PARTIT MÉS sense estar ficats en el partit i sense intensitat.
Pistes i partits com els d'avui demostren que el camí serà llarg i difícil i ara podeu fer dues coses: donar la raó a aquells que pensen que ens desinflarem i que començarem a punxar o tapar boques partit rera partit i demostrar a tothom que si del que es tracta és de jugar bé a futbol sala, en això no hi ha cap equip com nosaltres.No és el primer cop que us ho pregunto però...
ARA QUE PENSEU FER?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada