diumenge, 29 de gener del 2012

GAMCOR BALSARENY 5 - 1 AIGUAFREDA

Partit fluix el que va disputar el Balsareny dissabte, els primers minuts es va començar amb molta intensitat i amb molt bon ritme de pilota on es va marcar el  1-0, a partir d'aquí va seguir la intensitat, però es va rebaixar el ritme de pilota que feia difícil passar la defensa ultra tancada de l'Aiguafreda, els visitants deixaven totalment la pilota als locals, i només intentaven sortir a la contra, en van tenir 3-4 de claríssimes, però el porter local va estar impressionant. Resultat a la mitja part 1-0, resultat injust pels visitants pels mèrits fets en aquesta 1ª part.

La 2ª part va començar pitjor que la 1ª, els locals semblaven estar espessos amb la pilota i no trobaven el forat, i amb moltes pèrdues de pilota que feia que els visitants anessin tenint ocasions d'empatar, fruit d'això van aconseguir empatar als 6 minuts... això sembla que va esperonar als locals i a partir d'aquí van augmentar la intensitat, i el ritme de joc,i gràcies a això en 5 minuts es posaven 3-1 ( el 2-1 va arribar gràcies a un penal, i el 3 quan els visitants jugaven amb inferioritat), a partir d'aquí els locals van acabar dominant clarament el joc i tenint forces ocasions fins posar el 5-1 al marcador.

Una jornada mes el Balsareny segueix líder amb 2 punts d'avantatge respecte al 2on classificat amb només un partit per acabar la 1ª volta, molt important tenint en compte que el 1er classificat un cop finalitzada la 1ª volta obté el premi de disputar la Copa Catalunya

Pel Balsareny van jugar:
Cristian Flores, Alejandro (1 gol), Joan (1 gol), Eloi (1 gol), Jordi - cinc inicial - -Iñaki, Chris, Cristian R. (1 gol), Roger S. (1 gol), Adri, David

Mitja Part: 1-0
Àrbitre: MUÑOZ (regular)