dissabte, 11 de febrer del 2012

PRADENC 1 - 7 GAMCOR BALSARENY

Partit molt complert el que ha jugat el Balsareny al camp del Prats de Lluçanès. A la primera part els porters van ser els protagonistes, amb grans parades que van fer que el marcador no aconseguís tenir números molt elevats.
Tot i la bona actuació dels porters, el Balsareny va aconseguir avançar-se en el marcador, després de dominar gran part d’aquest primer període.
A la segona part, el partit va començar sense un control de la pilota per cap dels dos equips. A més a més es van produir algunes entrades fora de lloc, fet que va fer que el Balsareny perdés el control del partit. Això ho va aprofitar el Pradenc per escurçar distàncies en el marcador, 1-3.
A partir d’aquí els Fusters van tornar a agafar el timó del partit i van sentenciar el partit, amb tres llançaments des del doble penal.
Tres punts més que van cap a Balsareny i que permet als Fusters mantenir la primera posició.

Marc, Cristian, Adrià (1 gol), Alejandro (3 gols) i Eloi – cinc inicial – Iñaki, Chris, Roger (3 gols), Joan, Jordi i Cristian Flores.

Mitja part: 0-2
Àrbitre: Cáceres  (Bé)