dissabte, 17 de març del 2012

PALSON COLLBATÓ 3 - 7 GAMCOR FUSTERS BALSARENY

Després de tres empats consecutius el Balsareny ha jugat una gran primera part, contra un equip molt fluix. Fruit d’això el Balsareny s’ha posat amb un 0-4 abans d’arribar al descans, resultat que s’ha fet curt vist el què ha passat sobre el terreny de joc.
A la segona part els Fusters van ampliar distàncies amb un gol més, i fruit de col·locar-se 0-5, els balsarenyencs van aixecar el peu de l’accelerador i es van relaxar. Aquest relaxament va propiciar que el Collbató retallés distàncies en el marcador amb dos gols.
Per evitar que els fantasmes del passat tornessin a aparèixer el Balsareny en dues jugades més va posar el 2-7 en el marcador.
A partir d’aquí el Balsareny va poder fer més gols, però la pilota no va voler entrar. Al final del partit el Collbató retallava distàncies amb un doble penal.
El Balsareny recupera el liderat de la categoria amb aquesta victòria.

Cristian Flores, Cristian, Adri (1 gol), Joan (1 gol) i Eloi (1gol) – cinc inicial – Iñaki (2 gols), Roger Selgas (2 gols), Alejandro, Jordi, Roger Guzman i David.

Mitja part 0-4
Àrbitre: Serrano (Bé)