diumenge, 2 de setembre del 2012

GAMCOR FUSTERS BALSARENY 2 - 6 MANRESA F.S

El Balsareny va disputar ahir el seu primer partit de la pre-temporada. I ho va fer davant el Manresa, de Segona Divisió "B" (dues categories superior).
El partit va tenir dues cares completament diferents. A la primera part els Fusters no van oferir una bona imatge, amb errors defensius impropis d'ells, i sent ineficaços de cara a porta.
El Manresa va portar el pes del partit en aquesta primera part, i només els tímids contraatacs van permetre, als Fusters, arribar davant la porteria defensada per Junyent. Tot i aquestes arribades no van estar encertats de cara a porta, en canvi els manresans van tenir una efectivitat, gairebé, del 100%. Fruit d'això van aconseguir marcar cinc gols en aquesta primera part. Els gols van arribar com a conseqüència d'errors dels locals. Així doncs, s'arribava a la mitja part amb un clar 0-5 en el marcador.
A la segona part tot va ser diferent. Tot i que el Manresa va continuar portant el pes del partit, els Fusters es van organitzar molt millor defensivament i van aconseguir no passar tantes angoixes. Fruit d'això, a mesura que el partit anava evolucionant el percentatge de possessió es va anar equilibrant.
En un doble penal Eloi aconseguia inaugurar el marcadors dels Fusters. I acte seguit Elo, aconseguia fer el segon per l'equip local. Ja en la part final del partit els manresans van tornar a marcar, posant el definitiu 2-6 en el marcador.
El més important de la segona part, a part que el parcial va ser favorable als balsarenyencs, 2-1, és que l'equip va aconseguir recuperar les bones sensacions de la temporada anterior, i l'equip es comencen a acoblar les noves incorporacions.
La setmana que ve, l'equip es desplaçarà a Solsona, per continuar agafant minuts i continuar rodant-se de cara de l'inici de la lliga, el proper 22 de setembre.

Pel Balsareny van jugar:
Cristian, Uri, Iñaki, Óscar, Adrià, Joan, Eloi (1 gol), Elo (1 gol), David, Marc i Roger.