diumenge, 5 de maig del 2013

UNION "B" 3 - 5 BALSARENY

El Balsareny es desplaçava aquest diumenge al migdia, a Santa Coloma de Gramanet per jugar un nou partit. Els del bages es desplaçaven amb moltes baixes al camp d'un equip que lluita per sortir de les posicions de descens. Per tant, el partit es plantejava, amb certs dubtes vist que el Balsareny anava mermat de jugadors i als de Santa Coloma es jugaven moltes de les opcions per mantenir-se.
Tot i aquest handicap, el Balsareny va començar molt posat en el partit, i molt segur de tenir novament a Marc Costa sota la porteria. El porter del Balsareny semblava un  mur infranquejable, ja que totes les ocasions, moltes d'elles clares, que tenia l'equip rival, eren aturades una i altre vegada pel gran porter bagenc.
Amb aquesta seguretat a darrera el Balsareny movia i movia la pilota, tot i que en els primers minuts no tenia gaire profunditat. Tot i això, Uri aconseguia posar el 0-1 en el marcador, després d'una bona jugada de tot l'equip.
Al cap de pocs minuts Elo, aconseguia ampliar el resultat. Amb el 0-2 els minuts anaven passant i les ocasions a les dues porteries sovintejaven. A poc per al final de la primera part, una jugada ensajada de falta a la frontal de l'àrea, va significar el 0-3, aconseguit per Elo. Amb aquest resultat s'arribaria al final de la primera part.
A la segona part, els locals van sortir molt posats en el partit, i els visitants semblava que encara estaven dins del vestidor. Però en una contra molt ràpida Elo feia el seu particular hattrick i posava el 0-4 en el marcador, quan encara quedaven 14 minuts. A partir d'aquí el conjunt local va començar a jugar amb porter-jugador, fet que va posar en greus problemes a la defensa local, que veia com no aconseguia frenar el gran joc de 5 del conjunt local. Fruit d'això en pocs minuts posaven el 2-4 en el marcador, i si no arriba a ser per les grans intervencions de Marc Costa, i algun error en el xut local, el marcador s'hauria pogut posar del costat del conjunt local. Tot i aquesta tònica, el Balsareny va aconseguir fer el 2-5 quan encara quedaven 9 minuts, en un gran gol d'Uri. Però just en la jugada següent l'Union tornava a retallar distàncies.
A partir d'aquí les ocasions s'anaven produint per l'equip local, i el Balsareny es dedicava a defensar-se i intentar mantenir la pilota quan estava en la seva possessió. Al final del partit, el resultat ja no es va moure del 3-5, i els tres punts que anaven cap a Balsareny.

Pel Balsareny van jugar:
Marc Costa, Óscar, Cristian, Adrià i Eloi - cinc inicial - Uri (2 gols), Alejandro, Elo (3 gols) i Marc Selgas.