HISTÒRIA

L'any 2007 el Futbol Sala Balsareny tornava a posar-se en funcionament, després d'uns anys d'inactivitat. Cristian Flores, Josep Gabarrós i Marc Selgas iniciaven la reactivació de l'entitat del Futbol Sala Balsareny, i d'aquesta manera el club prenia altre cop vida.

Ja en la temporada 2007/2008 participava en la competició de la 2a Catalana "B". Aquesta temporada va ser una temporada d'èxit ja que l'equip balsarenyenc, format majoritàriament per jugadors de Balsareny més el fitxatge del manresà Marc Guzman, i sota la direcció de Santi Martínez aconseguien l'ascens, proclamant-se campions en un intens partit contra el Sentmenat "B".

La segona temporada del Balsareny, a Segona Catalana "A", va ser una temporada de transició. L'equip va quedar a mitja taula, després de tenir diversos problemes amb les lesions de jugadors importants com Xavier Gonzalo i Ferran Morral, tots dos ex-jugadors de l'Ametlla de Merola.

La tercera temporada el Balsareny amb un equip força renovat, amb la incorporació de jugadors que provenien del juvenil del Manresa F.S, va fer una gran segona volta. Tot i això l'equip va quedar en quarta posició, fet que no li assegurava l'ascens directe de categoria.

A cavall de la tercera i la quarta temporada, el Futbol Sala Balsareny va adquirir l'entitat de l'Avinyó Futbol Sala, fet que va possibilitar l'ascens de categoria, a Primera Catalana. Fruit d'aquesta fusió el nom del Balsareny de futbol sala, va passar a denominar-se Club Esportiu Sala 2011 Balsareny.

És a partir de la temporada 2010/11 en què Gamcor Fusters es converteix en el principal patrocinador de l'equip. A part del nou patrocinador, l'entitat adquireix tres jugadors del juvenil del Manresa F.S que conjuntament amb la incorporació de Joan Selgas, van proporcionar un bon bloc.

Aquesta mateixa temporada, 2010/11 s'incorporà a la direcció de l'equip Ferran Morral, que conjuntament amb Santi Martínez, van formar un tàndem que porta a l'equip a classificar-se en segona posició, tant a Primera Divisió com, la temporada següent a Preferent Catalana, fet que va permetre pujar de categoria, ambdues temporades i sent l'equip menys golejat.

Per afrontar la temporada 2012/13 a la categoria de Territorial Catalana, el Balsareny fitxa a dos jugadors prominents del desaparegut Gironella, Eloi Carmona i Óscar González, així com dos jugadors del Manresa F.S, un provinent del primer equip, Marc Costa qui reforça de manera excel·lent la porteria, i Oriol Molviedro qui prové del juvenil. Aquesta temporada es va haver de substituir a la banqueta al tàndem format per Ferran Morral i Santi Martínez degut als resultats que es van aconseguir en les primeres jornades. Després de 3 jornades on l'equip va estar dirigit pel jugador Marc Selgas, l'entitat aconsegueix arribar a un acord amb Antonio Charneco, qui ja havia fundat a l'any 1992 el Futbol Sala Balsareny, per tal de ser l'entrenador de l'entitat balsarenyenca.