dissabte, 7 de gener del 2012

GAMCOR BALSARENY 3 - 1 CENTELLES "B"

El Balsareny disputava el primer partit de lliga després de l’aturada per les Festes de Nadal. El partit tenia trampa i venia a ser una revàlida després d’haver perdut el primer partit de la temporada el partit just abans de la parada.
El Balsareny va sortir al camp volent demostrar que la darrera jornada havia estat una relliscada. I als 40s es van avançar en el marcador. Però a la mitja part de la primera part el partit va deixar de tenir un dominador clar, com havia estat el Balsareny i les anades i vingudes van ser la tònica generals del partit. A falta d’un minut pel descans el Centelles posava l’empat en el marcador. I pocs segons després el porter local parava un doble penal que podia haver donat avantatge en el marcador a l’equip visitant.
La segona part tot va canviar. El Balsareny amb un joc de toc i llargues possessions feia que els contraris no arribessin a porteria (només dos xuts en tota la segona part). En una bona jugada Roger Selgas feia el 2-1 i quan el partit entrava en la darrera fase i els osonencs jugaven de cinc un gol de camp a camp va significar el 3-1 definitiu.
Partit important que el Balsareny va treure endavant davant el tercer classificat.

Pel Balsareny han jugat:

Marc, Iñaki (1 gol), Roger Selgas (2 gols), Eloi i Roger Guzmán – cinc inicial – Chris, Cristian, Adrià, Alejandro, Jordi, Cristian Flores i David.