diumenge, 26 de febrer del 2012

GAMCOR BALSARENY 6 - 6 CASTELLNOU

De manera inexplicable el Balsareny va deixar escapar els dos primers punts de la seva pista. A poc menys de 10 minuts per la finalització del partit, els locals dominaven per un clar 6-1. Un bloqueig mental,  una poca capacitat de reacció i una nefasta actuació arbitral, entre la qual va haver un gol anul·lat a l’equip local per una inexistent falta, va permetre al Castellnou entrar de nou al partit i van condemnar al Balsareny a l’empat, el qual podia haver estat menys si a 33 segons pel final el porter del Balsareny no hagués parat un doble penal que només va veure l’àrbitre.
El partit ensenya que el Balsareny és el millor equip de la categoria quan està endollat però el pitjor quan es desconnecta.
La Junta Directiva del club es va mostrar molt enfadada per l’actuació arbitral, i demana més respecte per la seva entitat la qual no està sent respectada per l’estament arbitral en aquest campionat pel què fa els partits a casa.

Pel Balsareny van jugar: 
Cristian Flores, Chris, Roger Selgas (2 gols), Joan, Roger Guzman- cinc inicial - -Iñaki, Adri (1 gol), Eloi  (1 gol),  Jordi (2 gols), David

Mitja Part: 3-1
Àrbitre: MUÑOZ (nefast)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada