diumenge, 28 d’abril del 2013

BALSARENY 2 - 2 ARRELS


El partit que afrontava el Balsareny tenia l’al·licient de poder assaltar la cinquena posició, davant un equip que en la primera volta va oferir molt bones sensacions pel què fa al seu joc.
El Balsareny, per contra del què tothom es podia imaginar, i més jugant a casa, va sortir fred i adormit, fet que va propiciar que l’Arrels fos amo i senyor de la pilota i del partit durant els primers vint minuts. Si a més d’això se li suma que el Balsareny es va carregar ràpidament de faltes va propiciar que els locals juguessin sense aquella frescor amb la que juga els partits de casa.
Per sort, novament el Balsareny es trobava amb un excel·lent Marc Costa que propiciava que el marcador visitant no comencés a posar gols en el seu caseller. Tot i això en una jugada que els locals no van saber rebutjar la pilota, va ser aprofitada per l’Arrels per avançar-se. Tot i aquest gol, el Balsareny va aconseguir empatar el partit en un penal que transformava Roger Selgas.
Cap al final de la primera part, una falta que li van fer a un jugador local, els col·legiats (molt discutits pels dos equips) la van transformar en una falta en contra, fet que significava un doble penal que l’equip visitant no va desaprofitar. En una altre falta inexistent, els del barri del Bon Pastor van poder ampliar el resultat, en un altre doble penal,  però el travesser va privar que la diferència fos més gran. Amb aquest resultat s’arribava al final de la primera part.
A la segona part, les coses van semblar canviar lleugerament. El Balsareny va sortir més ficat en el partit, fet que va propiciar que es veiés una gran segona part de futbol sala, només enterbolida per uns àrbitres que no van estar a l’alçada del partit. El Balsareny va desaprofitar moltíssimes ocasions de gol, entre elles tres pals. Quan semblava que els tres punts volaven del Municipal de Balsareny, l’equip local es va posar a jugar de cinc, i quan només quedava un minut els local van marcar, per mitjà l’Eloi Peñarrubia. D’aquí fins al final del partit el Balsareny encara va tenir alguna acció més, però el marcador no es va moure més.
Vist el partit, just empatat a punts entre dos equips que van oferir un bon espectacle de futbol sala.

Pel Balsareny van jugar:

Marc Costa, Óscar, Joan, Elo i David Careta – cinc inicial – Uri, Cristian, Roger (1 gol), Adrià, Alejandro, Eloi (1 gol) i Marc Selgas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada