diumenge, 5 de febrer del 2012

COPA CATALUNYA

El Gamcor Fusters Balsareny s'ha guanyat el dret a jugar la Copa Catalunya de Futbol Sala. La primera ronda es disputarà entre els dies 12 i 29 de febrer, en una eliminatòria a partit únic, jugant al camp de l'equip de menys categoria.
En aquesta primera ronda entren en joc els primers classificats dels sis grups de la categoria Preferent Catalana, els dos primers classificats dels tres grups de la Territorial Catalana, i els sis primers classificats dels dos grups de la Tercera Divisió Nacional.

Els equips classificats són els següents:

Gamcor Fusters Balsareny (Preferent), Hospitalet de l’Infant (Preferent), Castellserà (Preferent), Sant Julià de Ramis (Preferent), Colegio Santo Angel (Preferent), Arenys de Mar (Preferent), Rubí (Territorial), Palafrugell (Territorial), Autonayox Tàrrega (Territorial), Altafulla (Territorial), 5 Martorell Club Sala (Territorial), Gironella o Barceloneta (Territorial), Montcada (3a. Divisió), Natació Sabadell (3a. Divisió), Pineda de Mar (3a. Divisió), Garcia (3a. Divisió), Ripollet (3a. Divisió), Montsant (3a. Divisió), Esparreguera (3a. Divisió), Sant Andreu de la Barca (3a. Divisió), Laguna Cambrils (3a. Divisió), Sant Cugat del Vallès (3a. Divisió), Pallejà (3a. Divisió), Olímpic Floresta (3a. Divisió).

1 comentari:

  1. Enhorabona!!
    Us ho mereixeu per la gran primera volta que heu fet.
    ara a disfrutar-la i passar-ho bé

    ResponElimina