diumenge, 5 de febrer del 2012

FINAL PRIMERA VOLTA

Aquest cap de setmana ha finalitzat la primera volta de la lliga. Tot i no jugar, els Fusters s'han proclamat campions d'hivern.
Els balsarenyencs han fet una primera volta molt bona (encara els hi queda jugar el partit ajornat d'aquesta darrera jornada) només han deixat de guanyar en tres dels catorze partits, on han sumat dos empats i una única derrota a la sempre difícil pista de la Sardana de Badia del Vallès, equip que ocupa la segona posició.
Amb un balanç d'onze victòries, dos empats i una derrota, el Balsareny ha acabat líder en solitari, a un punt del segon classificat (té un partit més) i a set punts del tercer classificat (amb un partit més), equip que es quedaria a les portes de l'ascens.
Davant les bones perspectives amb les que els Fusters gaudeixen avui en dia. cal afrontar una segona volta, la qual serà llarga i molt dura, amb la màxima ambició possible, per poder assolir l'anhelat ascens de categoria.
Com a premi de ser campions d'hivern, el Balsareny s'ha guanyat el dret de jugar la Copa Catalunya de Futbol Sala. En aquest campionat participen els primers classificats de Preferent Catalana (la Preferent Catalana compta amb 99 equips i només 6 participen) a la finalització de la primera volta, i els equips de Territorial Catalana, Tercera Divisió Nacional, Segona Divisió B, Segona Divisió A, i el F.C.Barcelona i el Marfil Santa Coloma de la Divisió d'Honor (aquests dos equips passen directament a les semifinals). La primera ronda que es jugarà a partit únic, començarà entre els dies 12 de febrer i el 29 de febrer. Els partits es jugaran en camp dels equips d'inferior categoria.
Aquest premi ha de servir per esperonar encara més a l'equip i engrescar a tota l'afició, la qual no ha deixat d'incrementar partit rere partit, i que tant ajuda a l'equip en els partits que es juguen en el Poliesportiu Municipal de Balsareny.
Les perspectives són immillorables, però queda molt camí per fer. Tot està per fer i tot és possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada