dilluns, 19 de març del 2012

GAMCOR BALSARENY 1 - 1 GIRONELLA

Aquesta nit s'ha disputat el partit corresponent a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. Els Fuster s'enfrontaven al Gironella, de la Territorial Catalana.

El derbi intercomarcal ha ofert un bon espectacle, on l'equip de major categoria s'ha tancat al darrera i intentava sortir al contraatac per intentar superar al Balsareny. Tot i disposar d'alguna bona ocasió de gol el ritme del partit i les ocasions més clares han estat per l'equip local. Els Fusters que en cap moment han donat la sensació d'estar una categoria per sota del rival, han mostrat un bon joc de toc i possessió.

La bona pressió feta pels locals al llarg de tot el partit ha provocat que el Gironella perdés moltes pilotes, fet que propiciava que no poguessin crear ocasions de perill. Amb aquest bon fer, s'ha arribat amb empat a 0 a la mitja part.

La segona part ha seguit el mateix guió que la primera, control del Balsareny, i sortides a la contra del Gironella. I ha estat en una jugada d'estratègia que el Gironella s'ha avançat al marcador amb un gol d'Eloi. A partir d'aquí, el Balsareny encara ha posat més força i empenta, i lluny d'abaixar els braços s'ha envalentonat, i en una falta molt propera a l'àrea, Joan, posava l'empat en el marcador.

Des del gol dels Fusters fins al final poca cosa més, i el final del partit s'ha arribat amb un empatat a 1.

A la tanda de penals els berguedans no han fallat cap dels seus llançaments i el Balsareny n'ha fallat un, fet que ha donat el pas a la següent eliminatòria al Gironella.

Pel Balsareny han jugat:

Cristian Flores, Iñaki, Chris, Cristian Ramírez, Roger Selgas, Adrià, Alejandro, Joan (1gol), Eloi, Jordi, Roger Guzman i David.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada