diumenge, 25 de març del 2012

GAMCOR BALSARENY 3 - 0 CASTELLAR


El Balsareny es va trobar a un rival incòmoda a la primera part. El Castellar va sortir a buscar la contra i al Balsareny li va costar molt trobar la manera com trencar la defensa tancada dels vallesans.
Per contra el Castellar aprofitava molt be les sortides ràpides de pilota, i només el bon encert del porter local i els pals van permetre als Fusters arribar al descans sense encaixar cap gol.
En dues accions de gran qualitat, sobretot el segon gol balsarenyenc, van arribar els dos primers gols del partit, que permetien al Balsareny arribar al descans amb un cert avantatge en el marcador.
A la segona part el guió no va canviar gaire, només que els Fusters van poder sentenciar el matx per la via ràpida, però només el gran encert del porter visitant i els pals van impedir que pogués haver-hi golejada a La Coromina.
A la recta final una gran jugada col·lectiva va permetre al Balsareny sentenciar. El Castellar va tenir dos dobles penals per retallar distàncies, però aquest cop la porteria del Balsareny va quedar a 0.

Pel Balsareny van jugar:
Cristian Flores, Iñaki (2 gols), Roger (1gol), Adrià i Joan – cinc inicial – Chris, Cristian, Eloi, Jordi i David.

Mitja Part: 2-0
Àrbitre: CARRETAS (Bé)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada