dilluns, 12 de març del 2012

GAMCOR BALSARENY 2 - 2 ARRAHONA

El Balsareny ha entrat en una dinàmica negativa, que dura ja unes quantes setmanes. I a raó d'aquesta dinàmica negativa aquest cap de setmana el Balsareny va deixar escapar dos punts més del seu pavelló, i ja en són quatre en les dues darreres jornades.
L'Arrahona va venir a tancar-se al darrera i a esperar a les contres i als errors locals per intentar treure profit. I el guió del partit va ser tal i com el va plantejar l'equip vallesà. Dos errors en defensa del conjunt balsarenyenc,  i les múltiples ocasions fallades, van condemnar a l'equip local a marxar en el marcador amb un 0-2 a la mitja part.
A la segona part el Balsareny va sortir decidit a intentar donar la volta al marcador, però entra el poc encert local, les bones intervencions del porter visitant, i dos penals no assenyalats per l'àrbitre no van fer possible la remuntada final, la qual es va quedar amb un empatat a 2.
Al tram final del partit qualsevol dels dos equips s'hauria pogut endur la victòria, però la bona feina dels porters ho va impedir.

Pel Balsareny van jugar:
Marc, Adrià, Alejandro, Joan i Eloi (1 gol) - cinc inicial - Iñaki (1 gol), Chris, Cristian, Roger, Jordi, Cristian F., David.

Àrbitre: Mayordomo (Molt malament).
Mitja Part: 0-2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada