dimarts, 13 de març del 2012

PUNTÀS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Després de 3 partits empatats crec que cal mirar enrere i fer un petit descans en la cursa d'aquesta lliga per valorar tot allòq ue hem fet bé que ha estat molt i molt ben fet.
Som l'equip que es capaç de generar més bon futbol sala de la categoria, falta potser guanyar en regularitat pel que fa a generar aquest tipus de joc.
La clau com us vaig dir el dilluns a Bellaterra és jugar a aquest esport, venir als entrenos, fer un replegament al 200% SIMPLEMENT PERQUÈ ENS ENCANTA DISFRUTAR D'AQUEST ESPORT!!!
Si fem les coses per gust, perquè ens agrada tot és més fàcil. Crec sincerament que tot i l'empat el dilluns a l'Autònoma els jugadors us ho vau passar bé a la pista i això es va reflectir en un gran partit de l'equip, un bon resultat i sobretot una entrega i una intensitat i ganes que n'estic segur que ens portaran a guanyar la lliga.
Si som capaços de sumar els tres punts el dissabte a Collbató transformarem aquest punt guanyat en un super-punt en un PUNTÀS!!!
I recordeu que si nosaltres fem la nostra lliga, deixem de mirar la resta de resultats i ens centrem en jugar per disfrutar i treure els partits endavant, amb el partit aplaçat l'únic equip de la categoria que depen de si mateix només és un...
si, si només un de 16...
NOMÉS EL FSBALSARENY!!!!
SOM-HI FUSTERS!!!!! SOU COLLONUTS!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada