dissabte, 17 de març del 2012

VALLDOR SALA LA SÍNIA 4 - 4 GAMCOR BALSARENY

Grandiós partit el què es va veure a la Universitat Autònoma de Barcelona, el passat dilluns. Dos equips que es van dedicar exclusivament a jugar a futbol sala. Les alternances en el marcador es van fer evidents al llarg de tot el partit.
Els locals s’avançaven en el marcador després d’un ràpid contraatac, però els Fusters lluny de fer-se enrere van capgirar el marcador amb dos gols seguits, de gran qualitat. Quan semblava que el balsarenyencs dominaven el partits els vallesans van tornar a empatar el partit en un error defensiu visitant.
Just abans d’arribar al descans els balsarenyencs es posaven pel davant en el marcador.
A la segona part el domini de la pilota va ser per l’equip universitari, qui en dues jugades gairebé seguides van capgirar el marcador.
Els visitants ho intentaven però la pilota no volia entrar. En el darrer minut de partit els Fusters van jugar de cinc, i a vint-i-nou segons pel final van aconseguir marcar el gol de l’empat.
Just empat a punts en un partit on només es va respirar futbol sala entre dos equips que aspiren a pujar de categoria.

Marc, Cristian, Roger (1 gol), Alejandro (1 gol) i Joan (1 gol) – cinc inicial – Iñaki (1 gol), Chris, Eloi, Cristian Flores i David.

Mitja part: 2-3
Àrbitre: Jiménez (Bé)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada