diumenge, 1 d’abril del 2012

CAN PARELLADA 3 - 4 GAMCOR BALSARENY

El Balsareny va aconseguir una victòria molt important en la sempre complicada pista del Can Parellada. El partit es va posar costa amunt quan als 24 segons el egarencs s’avançaven en el marcador, en un error visitant. No obstant el Balsareny no es va arronsar i va anar a pel partit, tot i que no aconseguia crear ocasions molt clares de gol. Però un altre error defensiu feia que els locals s’avancessin per 2-0.
Aquest segon gol va ser un punt d’inflexió en el partit. Els Fusters van treure el millor d’ells i van tancar dins la seva àrea l’equip local, que només sortia amb llançaments llargs de pilota.
L’àrbitre no va donar un gol on la pilota va entrar clarament dins la porteria, però que al tocar el pal de darrera i sortir van confondre a l’àrbitre que no va estar gens encertat.
Tot i això a pocs minuts del final de la primera part els visitants transformaven un doble penal que retallava distàncies.
A la represa els balsarenyencs van sortir a per totes, i fruit d’això abans del primer minut ja havien empatat el partit. El domini era constant dels visitants i els locals no xutaven ni tant sols a porteria. Fruit del clar domini els Fusters feien el 2-3.
Quan tot semblava que podia acabar amb un marcador ampli pels visitants, els locals van tornar a empatar en un altre greu errada dels locals.
L’esperit campió de l’equip va permetre a Eloi marcar el definitiu 3-4 en un altre llançament de doble penal.
Tres punts més que es queden a Balsareny, i que permeten tenir més a prop l’objectiu de l’ascens.

David, Fran, Chris, Joan i Eloi (2 gols) – cinc inicial- Iñaki, Cristian (1 gol), Roger (1 gol), Adrià, Alejandro, Jordi i Cristian Flores.

Mitja part 2-1
Àrbitre: Escribano (molt permissiu)