dissabte, 21 d’abril del 2012

GAMCOR BALSARENY 3 - 2 NATACIÓ SABADELL "B"

El Balsareny ha aconseguit una victòria molt treballada, en el seu partit a l’exili a Sallent, degut a que a Balsareny és Festa Major.
El partit ha estat molt igualat, on el Balsareny ha jugat una primera part molt espessa. Tot i això ha aconseguit avançar-se en el marcador com una gran jugada col·lectiva que ha acabat Iñaki materialitzant l’únic gol que pujaria al marcador, en aquesta primera part.
Tot i aquesta primera part més espessa el Balsareny ha pogut disparar algun cop que altre a porteria, i el Natació Sabadell també les ha tingut.
A la represa, el Natació Sabadell ha anat a buscar el partit i pressionant tot el camp a provocat que els Fusters no es sentissin còmodes en cap moment. Fruit de la pressió ha arribat l’empat a un.
Lluny de venir-se a baix el Balsareny, ha anat a buscar el partit, ja que aquests tres punts eren molt importants de cara a assolir l’ascens de categoria. I Roger Selgas ha fet dos gols més, dos gols magnífics, i hauria pogut fer el seu hattrick en una gran jugada, però la pilota va sortir per dalt del travesser.
El Natació s’ho va jugar tot pel tot sortint amb cinc jugadors de pista. La jugada els hi va sortir mig be, quan a pocs minuts pel final posaven el 3-2 en el marcador fruit d’un gol de rebot. A partir d’aquí el Balsareny va saber aguantar el marcador, i els tres punts que es queden al Bages i permeten al Balsareny continuar primer a la classificació i ja només resten cinc jornades per acabar la lliga.

Pel Balsareny han jugat:
David, Roger Selgas (2 gols), Adrià, Alejandro i Joan – cinc inicial – Cristian Flores, Iñaki (1 gol), Chris, Cristian R., Eloi I  Jordi
Àrbitre: Escribano (Bé )