divendres, 8 de juny del 2012

AIGUAFREDA 2 -3 GAMCOR FUSTERS

El Balsareny es va presentar a Aiguafreda amb la necessitat de guanyar els 3 punts per continuar aspirant a l'ascens de categoria. El partit va començar molt de cara pel conjunt visitant que es va avançar en el marcador gràcies a un gol de Joan.
El partit el tenia controlat el Balsareny i només les contres dels vallesans feien perillar el resultat. En un error visitant al centre de la pista, va permetre a l'equip local empatar el partit. A partir d'aquí el Balsareny va disposar de bones oportunitats, però el pal i la bona actuació del porter local van impedir que el resultat canviés abans de la mitja part.
A la represa, els visitants van sortir a vida o mort, pressionant molt amunt, amb el risc que això comportava de cara a la defensa. La pilota no entrava i l'Aiguafreda va tenir dues ocasions claríssimes per fer gol, però la pilota no va entrar.
A falta de 5min, Alejandro amb l'ajuda d'un contrari feia el 1-2, però lluny d'acabar el partit sentenciat, a falta d'un minut i mig els locals feien l'empat. El Balsareny va jugar amb porter jugador per tal d'intentar que l'ascens no se'ls hi escapés, i Roger Selgas, a 21 segons pel final feia el 2-3, que seria definitiu gràcies també a una gran parada del porter visitant.
Tres punts més que permetien als visitants continuar somiant.

Pel Balsareny van jugar:

David, Roger Selgas (1 gol), Alejandro (1 gol), Joan (1 gol) i Jordi - cinc inicial - Cristian Flores, Iñaki, Chris, Adrià, Eloi, Marc i Roger Guzman.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada