divendres, 8 de juny del 2012

NAVÀS 1 - 3 GAMCOR BALSARENY

El Balsareny es va desplaçar ahir a Navàs amb la missió de guanyar el partit si o si. Només una victòria els hi assegurava matemàticament l'ascens de categoria. Qualsevol altre resultat depenia del què fes el Valldor Sala La Sínia, en el seu proper partit.

Els visitants van sortir molt enxufats i fruit d'això arribaven els dos primers gols, obra de Jordi i Roger Guzman. Però a partir d'aquí el Balsareny es va relaxar una miqueta i va tornar a jugar com ho ha fet en els darrers partits, encongit i sense la frescor de la primera volta. Fruit d'aquesta passa enrere el Navàs va poder retallar distàncies just al final de la primera part.

A la represa el Balsareny va ser superior en tot moment al Navàs. Els darrers 20 minuts de la lliga s'havien de jugar a totes, però tot i això la dinàmica de les darreres jornades es va tornar a fer evident de cara a porta. Al Balsareny li costava molt fer gol, i el Navàs en qualsevol acció aïllada podia posar l'empat fatídic al marcador. Però quan faltaven 20 segons pel final Cristian, va fer el seu tant anhelat gol de camp a camp, que posava el definitiu 1-3 en el marcador i donava l'ascens al conjunt balsarenyenc.

El Balsareny és nou equip de Territorial Catalana!

Pel Balsareny van jugar:

Cristian Flores (1gol), Cristian Ramírez, Adrià, Alejandro i Joan -cinc inicial - Chris, Roger Selgas, Eloi, Jordi (1 gol), Ivan i Roger Guzman (1 gol).