diumenge, 10 de juny del 2012

S'ABAIXA EL TELÓ DE LA TEMPORADA 2011/12

S'ha arribat al final de la temporada 2011/2012. El Gamcor Fusters Balsareny finalment ha assolit l'objectiu que s'havia marcat a principis de temporada, que no era un altre que el de l'ascens de categoria.
En global , la temporada ha estat bona, només ens hem quedat a les portes del campionat.
La lliga ha estat molt competida entre els tres primers classificats: Badia, Balsareny i La Sínia. Entre el primer classificat i el tercer només els han separat dos punts. El gran final de temporada dels equips vallesans ha provocat que el Balsareny no pogués celebrar l'ascens fins la darrera jornada, tot i portar un còmoda avantatge a la meitat de la lliga.
Cal destacar que durant aquesta lliga només hem perdut dos partits, i contra el mateix equip, la Sardana, i s'han aconseguit 22 victòries i 6 empats. A part d'això, hem sigut l'equip menys golejat amb molta diferència amb la resta.
Des d'aquí volem felicitar a tota la plantilla i a l'afició per l'empenta que ens han donat durant tot el campionat. La temporada que ve tornarem amb més força i il·lusió. La nova categoria serà difícil, i a partir de demà dilluns, ja es comença a planificar la temporada que ve.
S'abaixa el teló, però des de darrera es continua treballant perquè quan es torni a alçar, puguem tenir una plantilla d'allò més competitiva, una bona situació financera i que tot plegat faci que puguem continuar oferint bones tardes de futbol sala.
Bon estiu a tothom i ens tornem a retrobar al setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada