dissabte, 15 de setembre del 2012

P.B. SOLSONA 4 - 3 GAMCOR FUSTERS BALSARENY

El Balsareny va jugar el passat dissabte el seu segon amistós de pretemporada contra la P.B. Solsona (Territorial, Grup 2). El partit es va disputar com a colofó a l'stage que havia realitzat l'equip balsarenyenc a Cambrils (Odèn), com ja és habitual en les darreres temporades.
Després d'haver realitzat tres entrenaments en menys de 15h. els fusters van afrontar el partit com una part més de l'stage. Tot i la càrrega física acumulada, el Balsareny va jugar un partit acceptable, donades les condicions físiques.
El partit va començar amb cert desconcert per part dels bagencs que van veure com el Solsona s'avançava de penal després d'un error defensiu. Tot i això el Balsareny era qui duia el pes del partit, però no era capaç de materialitzar les jugades d'atac. En una jugada personal, Eloi Carmona feia l'empat en el marcador. El resultat a la primera part no va variar, tot i que el Balsareny va disposar de vuit clares ocasions de gol.
A la segona part va continuar la mateixa tònica que a la primera. El Solsona es tornava a avançar en el marcador després d'una ràpida contra i el Balsareny continuava perdonant de cara a porteria.
Quan les forces semblaven que començaven a minvar els Fusters van ser capaços de girar el marcador amb gols de David Careta i Eloi Carmona. Però el Solsona, lluny de venir-se a baix va continuar jugant al seu joc, de buscar sortides ràpides, i va aconseguir empatar el partit en una d'elles.
A vuit segons pel final, un doble-penal permetia als solsonins posar el definitiu 4-3 en el marcador.
Un partit més, per anar agafant rodatge i integrant als nous fitxatges, a l'espera que els jugadors que estaven de vacances s'incorporessin a l'equip.

Pel Balsareny van jugar:

Cristian Flores, Oriol, Iñaki, Óscar, Adrià, Joan, Eloi Peñarrubia, Eloi Carmona (2 gols), David Careta (1 gol), Roger Guzman i Marc Costa.