dissabte, 15 de setembre del 2012

PRADENC 0 - 3 GAMCOR FUSTERS BALSARENY

El Balsareny es desplaçava dimecres a Prats de Lluçanès per afrontar un nou partit de pre-temporada. Ja amb les incorporacions dels bessons Cristian i Alejandro, però amb les baixes d'Óscar, Roger Selgas i Marc Selgas, tenia l'equip gairebé al complert.
Aquest aspecte va permetre a l'equip jugar amb més frescor degut al gran fons de banqueta. El Balsareny va ser amo i senyor del partit. El Pradenc es limitava a defensar-se i a sortir amb tímides contres. Fruit del domini, el Balsareny va aconseguir posar en el marcador, un curt 0-3 a la mitja part, vist les múltiples ocasions de gol que va tenir.
A la segona part el partit es va ensopir, i el Pradenc va ser més participatiu del partit, fruit d'això les forces es van equilibrar i tots dos equips van tenir ocasions per haver fet algun gol més, però els porters i algun pal ho van impedir.
La segona part del Balsareny no va ser bona, ja que es va deixar anar i va abaixar el ritme.
Tot i això, el fet d'haver recuperat efectius permet continuar preparant amb més facilitats l'inici de la lliga.

Pel Balsareny van jugar:

Cristian Flores, Oriol, Iñaki, Cristian Ramírez, Adrià, Alejandro, Joan (1 gol), Eloi Peñarrubia, Eloi Carmona (2 gols), David, Roger Guzman i Marc Costa.