dilluns, 25 de març del 2013

GAMCOR BALSARENY 6 - 3 ARENYS DE MUNT

Dissabte passat ens visitava l'Arenys de Munt, segon classificat de la lliga i un equip que a la primera volta va deixar molt bona impressió en el partit que els Fusters van jugar al maresme.

El partit començava molt be pel conjunt local, qui es feia ràpidament amb el control de la pilota i va posar el 2-0 en el marcador, fruit de dues bones accions d'Eloi Carmona i Adrià Garcia. Lluny de venir-se a baix, l'equip maresmenc va començar a pressionar a tota la pista i va poder escurçar diferències en el marcador. Els locals però, en una bona jugada col·lectiva que acabava amb un gol per l'escaire de Joan posaven el 3-1 al marcador, resultat que semblava que s'arribaria al final de la primera part i més quan en els darrers instants el Balsareny intentava esgotar el temps amb una llarga possessió, però un error en la passada va permetre als visitants posar el 3-2 en el marcador a només 8" per la fi de la primera part.

A la segona part el Balsareny va sortir mig adormit i els visitants aprofitaven per pressionar i ser els clars dominadors de la pilota. Amb això va arribar el tercer gol visitant i que posava les taules en el marcador. Però els locals han demostrat que han crescut mentalment i lluny de venir-se a baix van aconseguir un altre gran gol de Joan que posava en avantatge el conjunt local. Els visitants van jugar de cinc però la bona defensa local i el poc encert visitant van provocar que el Balsareny pogués mantenir la porteria a 3 gols, i en una bona jugada de Cristian Ramírez posaven el 5-3 en el marcador. L'Arenys continuava insistint però sense èxit, en la seva missió de reduir distàncies. Quan quedava menys d'un minut una falta a la frontal de l'àrea, va significar el definitiu 6-3 després d'efectuar una bona jugada d'estratègia.

Amb aquesta victòria el Balsareny agafa aire i continua amb la bona dinàmica.

Pel Balsareny van jugar:

Marc Costa, Adrià (1 gol), Joan (2 gols), Eloi Peñarrubia i Eloi Carmona (2 gols) - cinc inicial - Óscar, Cristian Ramírez (1 gol), Roger Selgas, Alejandro, David i Marc Selgas.