dissabte, 6 d’abril del 2013

RIUDELLOTS 4 - 5 BALSARENY

El Balsareny es desplaçava, aquest dissabte, fins a terres gironines per jugar contra el Riudellots de la Selva, equip de la part baixa de la taula. Tot i que el Balsareny portava una línia ascendent i el Riudellots ocupa l'avant-penúltima posició, els visitants sabien que a casa seva l'equip gironí es feia fort, com així ho demostren els darrers resultats en camp propi.
I així s'iniciava el partit, on l'equip local es posava per davant en el marcador, després d'una gran jugada del jugador Marc Amat, qui amb la poca intensitat defensiva, aconseguia marcar després de recollir la pilota en el seu camp.
El bagencs, lluny de baixar els braços va començar a agafar el timó del partit i amb tres gols gairebé consecutius d'Alejandro, Roger Selgas i David, posava l'1-3 en el marcador. A partir d'aquí els locals es van relaxar i l'equip local que continuava lluitant va retallar distàncies després d'una pèrdua al mig del camp, i un doble penal, el segon que se li pitava en contra en aquest període. Amb aquest resultat s'arribaria al final de la primera meitat.
A la segona part, el partit va tenir diferents fases de joc. En la primera, les ocasions clares no arribaven a cap de les dues porteries. En una segona fase, ben entrat el segon temps, el partit va embogir a partir del gol d'Eloi Carmona, qui posava el 3-4 en el marcador. En una jugada sense evident perill, els locals tornaven a marcar en una altre despistada defensiva visitant, i un gran gol de volea.
El locals envalentonats amb aquest gol, van posar en molt de perill la porteria visitant, la qual es va trobar amb un gran Marc Costa, qui va ser el salvador de l'equip visitant amb parades inverosímils.
Quan només quedaven 40 segons i els visitants més ofegats estaven, una ràpida contra dels balsarenyencs, va significar el 4-5, gol marcat per Roger Selgas.
En els darrers 40 segons, els locals van jugar amb porter-jugador, però la bona defensa visitant i novament un espectacular Marc Costa, van deixar el marcador en el definitiu 4-5.

Pel Balsareny van jugar:
Marc Costa, Adrià, Joan, Eloi i Elo (1 gol) - cinc inicial - Óscar, Cristian, Roger Selgas (2 gols), Alejandro (1 gol), David i Marc Selgas.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada