diumenge, 14 d’abril del 2013

BALSARENY 6 - 3 PALAFRUGELL

Tal i com havia comentat l'entrenador Toni Charneco: "el partit contra el Palafrugell és el més important de tota la temporada, d'ell dependrà de si es vol acabar la temporada amb un anar fent, o be intentar enganxar-se al grup capdavanter".
Els jugadors del Balsareny van sortir ahir amb la clara intenció d'apostar per la primera opció que havia proposat Charneco. Tot i que els primers minuts van ser dubitatius, després del primer gol de Roger Selgas, el Balsareny va posar un clar 3-0 en el marcador, fet que donava a entendre que els balsarenyencs volien continuar amb la seva bona ratxa de resultats i no volien acabar la temporada en un "anar fent".
Després del 3-0 i fallar alguna ocasió clara d'ampliar diferències, els del Baix Empordà van retallar diferències en un doble penal, que els tornava a posar en el partit. Després d'aquest gol els del Palafrugell van tornar a posar la por al cos als locals, però les bones intervencions de Marc Costa van permetre als locals mantenir les diferències en el marcador. Cap a les acaballes del primer temps, el pitxitxi Eloi Carmona aconseguia el seu particular "hattrick", i deixava el 4-1 en el marcador, resultat amb el què s'arribaria al final del primer temps.
A la represa, els locals van sortir freds, i en una bona jugada visitant els del Palafrugell retallaven de nou distàncies en el marcador i es tornaven a posar de ple en el partit. El Balsareny veient-li les orelles al llop, va començar a circular be la pilota fet que va propiciar que Adrià Garcia i David Careta ampliessin de nou les distàncies amb un 6-2. A partir d'aquí els del Baix Empordà van incrementar la intensitat en el seu joc i el Balsareny tenia certes dificultats per mantenir el domini de la pilota. Tot i això els bagencs van desaprofitar diverses ocasions per ampliar les diferències, i el Palafrugell si que va aprofitar una altre jugada per banda, que després d'un rebot en el jugador local Alejandro, significava el 6-3 definitiu. Tot i que el marcador no es va moure més, els visitants van apostar, en els darrers instants, per jugar amb porter-jugador per intentar retallar diferències, però el marcador ja no es va moure.
Aquesta nova victòria aporta un "plus" a la plantilla balsarenyenca per intentar afrontar els dos propers partits (de gran dificultat) amb cert optimisme per continuar pressionant als equips capdavanters.

Pel Balsareny van jugar:

Marc Costa, Roger Selgas (1 gol), Adrià (1 gol), Alejandro i Eloi - cinc inicial - Óscar, Cristian, Joan, Elo (3 gols), David (1 gol), Roger Guzman i Marc Selgas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada