diumenge, 21 d’abril del 2013

ST. JOAN DE VILASSAR 3 - 2 BALSARENY

El Balsareny va veure trencada la seva bona ratxa, en el desplaçament a Vilassar de Mar. El Balsareny s'havia que s'enfrontava amb un dels equips més ben conjuntats de la categoria i que millor futbol sala planteja i executa.
La primera part no va tenir un dominador clar i les ocasions s'anaven alternant a una i altre porteria, però les bones intervencions dels dos porters van permetre que al final de la primera part s'acabés amb un empat a 0 gols.
A la represa tot continuava igual, els equips creant ocasions de gol, però trobant-se amb dos murs a les porteries.
Cap a la meitat de la segona part, en una acció que semblava aïllada, els jugadors visitants es van quedar parats pensant-se que la pilota havia sortir per la banda, fet que va aprofitar el jugador local per fer un tir creuat, que a més a més va comptar amb la desviació per part d'un jugador balsarenyenc que va fer impossible l'estirada del porter Marc Costa.
Els visitants van agafar les regnes del partit a partir del gol local, i van posar en problemes a la porteria visitant, que es van trobar en una gran actuació del seu porter que va mantenir el seu equip per davant del marcador, pel què restava de segona part. Novament en un altre regal (dels múltiples que porten durant tota la temporada), els visitants posaven el 2-0 en el marcador. A partir d'aquests moments els visitants van jugar de porter jugador quedant encara cinc minuts llargs per acabar el partit. En una acció van perdre la pilota i els locals van aconseguir posar el 3-0 en el marcador. Els visitants lluny de venir-se a baix van continuar lluitant i en 40 segons van aconseguir fer dos gols, que posaven el 3-2 en el marcador, però sense temps material per empatar, ja que només restaven 17 segons i els visitants van saber conservar be la pilota.
Un partit que s'escapa pels visitants, que fa que les possibilitats d'ascendir en la classificació es vegin frenades.
La setmana vinent, l'Arrels serà el proper rival, on s'intentarà tornar al camí del triomf.

Pel Balsareny van jugar:

Marc Costa, Joan, Eloi, Roger Selgas i David Careta (2 gols) - cinc inicial - Uri, Óscar, Cristian, Alejandro, Elo i Marc Selgas.